Sonbahar Erdek'e bir başka yakışıyor!
İlçemiz, her mevsimin güzelliğini ayrı ayrı yansıtırken, şu an içinde bulunduğumuz ve son demlerini yaşadığımız sonbahar mevsimi de Erdek`in rengine ayrı bir hava katıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 20 Kasım 2014 - Perşembe 17:03
Güncelleme: 20 Kasım 2014 17:03
Sonbahar Erdek

İlçemiz, her mevsimin güzelliğini ayrı ayrı yansıtırken, şu an içinde bulunduğumuz ve son demlerini yaşadığımız sonbahar mevsimi de Erdek`in rengine ayrı bir hava katıyor.
Yaz ve ilkbahar aylarında yeşile bürünen güzel ilçemiz, sonbaharın gelmesiyle yerini kurumuş çınar yapraklarına bıraktı.
Tertemiz doğası ve deniz havasıyla rengârenk bir görünüm alan ilçemizin sahil ve parkları, insana huzur ve mutluluk veriyor.
İnsanı üşütmese de ürperten bir serinliği bulunan sonbaharın sonlarını yaşadığımız şu günlerde, sahilde yürüyüş yaparak yaşamın tadını çıkaran vatandaşlar, kartpostallık fotoğraflar da çekilmeyi ihmal etmiyorlar.

  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım